Nasıl Giyilir: 1 Trençkot 4 Stil


Baharın en güzel yanı yeni sezonla birlikte başlayan heyecanlı dönem. Yeni kıyafetler, tazelik, canlandıran bir hava ve doğanın renkleriyle ilkbahar, yeniliklerle dolu bir mevsim. Bu döneme yakışan en güzel parça da trençkot! Trendler ne olursa olsun, mevsim bahar olduğunda trençkotlar bir şekilde görünüme dahil olmayı başarıyor.

Jean ile smart casual görünüm

Trençkotun süper gücü, jean’in zamansız rahatlığıyla bir araya geldiğinde ortaya çabasız şıklığın formülü çıkıyor. Stiliniz nasıl olursa olsun, bu ikiliyi günün her anında kullanabilirsiniz. Bizim önerimiz, bu ikilinin doğal rahatlığına kendinizi bırakmanızdan yana. Örneğin düz topuklu bir babet ya da ayakkabı, sade bir bluz ve jean – trençkot ikilisini bir araya getirin, yeter! Jean’in yeni sezonun favorisi  geniş paçalardan olmasına dikkat ederseniz, bu iş tamamdır.

Beyaz botlarla trendy bir görünüm

Beyaz bot ya da çizme, hangisini seçeceğiniz size kalmış ama renginin beyaz olması önemli. Geçen sezon hayatımıza 80’lerden ilham almış şekilde girmeye başlayan beyaz botlar ve çizmeler bu sezon her formda ve her zamana uygun şekilde karşımıza çıkıyor. Cool bir görünüm için trençkot ve çizme ikilisini bir araya getirin, şapkanızı takın ve Fransız stilini görünümünüze taşıyın.

Katman stiliyle üşümeden şık olmak

Hava bir ısınıyor bir soğuyor, haliyle buna göre giyinmek lazım. Trençkotun cool havasını çok seviyorsunuz ama üşümek de istemiyorsanız katman stilini deneyin. Aslında bu stil bildiğimiz üst üste giyinmekten ibaret ama bunu şık detaylarla süslemek gerekiyor. Trençkotunuzun altına ekoseli ya da düz renkli, etekli ya da pantolonlu takımlardan birini giyin. Hem sıcacık olacaksınız hem de stil sahibi görüneceksiniz.

Elbise üstüne davetlere özel stil

Havaya güven olmasa da elbiselerden, özellikle de çiçek desenli olanlardan vazgeçecek değilsiniz ya! Özellikle trençkotunuzla kontrast yaratacak renklerde bir elbiseyle şık bir kombin yapabilirsiniz. Kombini tamamlarken bantlı ayakkabı ve clutch ikilisini de mutlaka görünüme dahil edin. Alternatif olarak bootie’leri de deneyebilirsiniz.